Een (nieuwe) camperplaats in uw gemeente?

Gemeentes

De vraag naar overnachtingsmogelijkheden voor campers neemt steeds meer toe. Ook in uw gemeente zal ongetwijfeld de vraag al eens gesteld zijn waarom er nog geen camperplaats is. Of staat u aan de vooravond van de evaluatie van de overnachtingsmogelijkheid voor campers die nu in uw gemeente aanwezig is.

Bij Camperplaats Nederland kunt u terecht voor deskundig advies. Of u nu beleid wil laten toetsen of helpen opstellen. Wij kunnen u helpen met onder andere de volgende zaken:

  • Advies over inrichtingseisen van camperplaatsen: wat is minimaal nodig en wat is een plus? Wat is het belang van schaalgrootte?
  • Advies over succes- en faalfactoren: Wat maakt de ene camperplaats een succes en de andere niet? Wat waarderen klanten? Hoe ziet een goede camperplaats er uit? Welke trends zijn er te onderkennen bij de ontwikkeling van nieuwe camperplaatsen? Hoe groot is de markt eigenlijk? En is het een Nederlandse of een Europese markt of beide?
  • Advies en/of begeleiding bij de uitvraag voor een aanbesteding of de beoordeling van een principeverzoek: toetsing en aanvulling van de selectiecriteria en advies over de weging van de criteria; het beoordelen van inschrijvingen.
  • Advies over beleid: toetsen en aanvullen van concept beleidsnota’s over het belang van camperplaatsen (welke voordelen en nadelen zijn er voor uw gemeente en in welke mate kan een camperplaats bijdragen aan de economische versterking?) en/of de eisen die hieraan gesteld worden.

Bij deze en alle andere vragen kunnen wij u helpen. Camperplaats Nederland heeft bewezen en langjarige ervaring in de ontwikkeling en exploitatie van camperplaatsen. Bel of mail ons, of vul het contactformulier in, dan plannen we een graag een afspraak met u in.

0652027248
info@camperplaatsnederland.nl

Neem contact op

5 + 8 =