• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
×

Statusbericht

Locating you...

Huisregels

Toegang en Betalen

U ontvangt één bon. Een deel van de bon dient u zichtbaar achter uw voorruit te leggen en geldt als bewijs van verblijf. Op het andere deel van de bon staat een persoonlijke uitrijcode, die u op de zuil bij de slagboom dient in te voeren bij het betreden van het terrein en het verlaten van het terrein.

Geldigheidsduur verblijf

De entreekaart die u vandaag koopt is geldig tot de volgende dag 13.00. Koopt u de dag erna een nieuw kaartje om uw verblijf te verlengen, dan is dat opnieuw geldig tot de daarop volgende dag 13.00
Plaatsen kunnen niet worden gereserveerd. Indien u tussentijds met uw camper het terrein verlaat, dan is dat voor uw eigen risico.

Alleen campers

Camperterrein Maastricht is uitsluitend bestemd voor het verblijf met een camper. Andere vormen van verblijfsrecreatie, zoals met een caravan, tent, of vouwwagen, zijn op het camperterrein niet toegestaan.

Openingstijden

U kunt het camperterrein in principe 24 uur per dag in- en uitrijden. Voor de nachtrust van uw collega-camperaars verzoeken wij u vriendelijk tussen 22.00 en 07.00 uur niet met de camper over het terrein te rijden.

Maximale verblijfsduur

Het camperterrein is een short-stay terrein. De maximale verblijfsduur is vijf dagen. Langer verblijf is alleen mogelijk na voorafgaand overleg met de beheerder.

Eén camper per plaats, één plaats per camper

Per camperplaats mag maximaal één camper verblijven, eventueel met een aanhangwagen. Een camper mag één plaats gebruiken; een eventuele aanhanger moet op dezelfde plaats worden geparkeerd als de camper.

Aansprakelijkheid

De camperplaats is een onbemand terrein. Er wordt niet voortdurend toezicht gehouden en de bewaking van het voertuig behoort niet tot de verplichtingen van Camperplaats Nederland. Camperplaats Nederland is daarom niet aansprakelijk voor eventuele beschadiging, diefstal, verlies van het voertuig en de andere eigendommen van gebruikers van het camperterrein.

Stroom

U dient uw stroom te kopen bij de betaalautomaat. U voert het nummer van het stroompunt in en het aantal kwH dat u wenst af te nemen. Na betaling wordt het stroompunt vrijgegeven.
Per camperplaats mag slechts één camper stroom afnemen. Het doorkoppelen van een stroomvoorziening van een camperplaats naar een andere camperplaats is in verband met gevaar voor overbelasting en brand, niet toegestaan.

Vuur en BBQ

Het maken van open vuur of een barbecue is niet toegestaan.

Honden

Honden zijn op het Camperterrein toegestaan, maar moeten altijd aangelijnd worden gehouden.

Toeristenbelasting

In het tarief dat u betaalt is per camper per nacht gemeentelijke toeristenbelasting inbegrepen (locatie Maastricht). Dit zijn geen inkomsten voor Camperplaats Nederland, maar deze gemeentelijke heffing is geheel voor de Gemeente Maastricht bestemd.

Aanwijzingen in bijzondere omstandigheden

U bent altijd verplicht om, indien de situatie daarom vraagt, de aanwijzingen van de beheerder, Gemeente Maastricht, Rijkswaterstaat, Waterschap, of andere bevoegde instanties op te volgen.