• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
×

Statusbericht

Locating you...

Agenda Maastricht mei 2017: Designday, Catwalk, Foodtrucks en meer!

Agenda Maastricht mei 2017: Designday, Catwalk, Foodtrucks en meer!

Deze week hebben we wederom 4 hoogtepunten die de maand mei extra aantrekkelijk maken om naar Maastricht te komen. Zoals u kunt lezen wordt het weekend van 19 t/m 21 mei nogal een druk weekend in Maastricht. Om deze reden raden wij ook aan om op tijd op de camperplaats te zijn zodat u rustig uw plekje eigen kunt maken!

Supermarket(14 mei)

Eigenzinnig, eigentijds, culinair, creatief. Supermarket is niet zomaar een supermarkt maar een evenement dat een podium biedt aan ontwerpers, kunstenaars, muziekanten, culinaire createurs and andere creatieve ondernemers uit de Euregio. U kunt verwachten om hier iets tegen te komen wat u nog nooit in de winkel heeft zien liggen, maar wel perfect bij u past. Naast een beetje snuffelen kunt u natuurlijk ook terecht voor een hapje en een drankje onder het genot van live muziek! Kijk voor meer informatie over Supermarket kunt u een kijkje nemen op hun website. (http://www.supermarketmaastricht.nl)

Designday (19 t/m 21 mei)

Vanaf 19 mei kunt u in de Decorfabriek terecht voor een kijkje in de designwereld. Designday heeft een breed scala aan activiteiten: van lezingen, workshops en pitches tot TrendTours. Op het gebied van design vindt u hier van alles. Designday wordt georganiseerd om te kunnen ervaren en proeven. Dit jaar is de 12e(!) editie met meer buitenlandse ontwerpers dan ooit tevoren. Een groot aantal deelnemers komen namelijk uit Duitsland. Vrijdagavond begint het spektakel om 20.00 uur, het hele evenement kost maar €10,- en kinderen onder de 18 mogen gratis naar binnen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van designday. (http://www.designday.nl/)

Food Truck festival Trek (18 t/m 21 mei)

Hetzelfde weekend als het weekend van Designday vindt ook het populaire food truck festival Trek plaats. Tijdens dit festival wordt het stadspark van Maastricht omgetoverd tot een wereld-tuin waar u specialiteiten van over de hele wereld kunt proeven. Naast alle lekkernijen kunt u hier natuurlijk terecht voor een flinke portie gezelligheid. Door live muziek, theater en andere bezigheden hoeft u zich tussen de maaltijden door niet te vervelen. Als klapper op de vuurpijl is de toegang ook nog eens gratis! Voor meer informatie kunt u terecht op de website van festival Trek. (http://www.festival-trek.nl)

Catwalk Maastricht (27 mei)

Bent u al eens geweest? Misschien is deze zaterdag een mooie kans! Iedere laatste zaterdag van de maand worden de laatste modetrends aan u gepresenteerd op de catwalk. Raak geïnspireerd door de combinaties van onder andere Mango Man, Calvin Klein, America today, New Yorker, VERO MODA en veel meer. Om 13:00 & 15:00 kunt u terecht bij Entre Deux, om 14:00 & 15:00 kunt u terecht bij Mosae Forum. De shows vinden plaats in de (overdekte) buitenlucht, voor meer informatie kunt u terecht op de website van Fashion Maastricht. (http://www.fashionmaastricht.nl/catwalk-maastricht/)

Onbepaald