• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
×

Statusbericht

Locating you...

8 t/m 13 april wegafsluiting Bosscherweg (Maastricht). Omrijden dus!

8 t/m 13 april wegafsluiting Bosscherweg (Maastricht). Omrijden dus!

Van zaterdag 8 april tot en met donderdag 13 april is de Bosscherweg, waaraan Camperplaats Maastricht ligt, afgesloten voor automobilisten. Dit betekent, dat verkeer richting Camperplaats Maastricht wordt omgeleid via de Brusselseweg. De afsluiting is nodig voor het plaatsen van liggers óver de Zuid-Willemsvaart en Bosscherweg. Maar liefst vier 500-tons hijskranen zijn nodig voor het overbruggen van de krappe ruimte tussen water, weg en spoor. De liggers zijn stuk voor stuk maatwerk en tussen de 35 en 47 meter lang. Ook het gewicht schommelt: van 50 tot ruim 130 ton!

Door de werkzaamheden is het in deze periode niet mogelijk om vanaf de Noorderbrug de afslag te nemen en de Bosscherweg op te draaien. Het verkeer richting Boschpoort, het stadsdeel waar Camperplaats Maastricht ligt, wordt via de Noorderbrug omgeleid naar de Frontensingel, Cabergerweg, Carl Smulderssingel, Brusselseweg en Brugstraat (België) en vice versa.

Zie op de kaart hoe de omleidingsroute eruitziet vanaf de A2, bij de kruising bij het Geusselt-stadion.

Als u vanaf de Camperplaats richting (binnen)stad wilt met de camper, dan geldt dezelfde omleiding. Als u besluit te voet, of met de (brom)fiets te gaan, dan kunt u via een korte omleiding langs het werkterrein passeren. Onze excuses voor het ongemak.

Onbepaald